Koti-Kajaani

Meidän meiningit: Varuskuntakerho lopetti liivilahjoitukseen

Kajaanin varuskuntakerho ry luovutti 3. kesäkuuta sata heijastinliiviä Kajaanin päiväkodin hoitajien käyttöön. Kerho on luovuttanut aikaisemmin lapsille sopivia liivejä pari vuotta sitten. Liivien luovutus oli lopullinen päätös Kajaanin varuskuntakerholle.

Kun toimitilat menetettiin neljä vuotta sitten oltiin toiveikkaita, että uudet tilat järjestyisivät jostain. Näin ei kuitenkaan kauniit haaveet ja toiveet toteutuneet. Viime vuosina toimintaa ei ole toimitilojen puutteen vuoksi ollut. Keväällä 2020 käynnistettiin yhdistyksen alasajo ja syksyllä 2020 patentti- ja rekisterihallinto lakkautti anomuksestamme yhdistyksen.

Viimeiset rahat käytettiin sovitusti lasten ja heistä huolehtivien hoitajien turvallisuuteen. Liivit luovutti Varuskuntakerho ry:n puheenjohtaja Ville Heikkilä ja sihteeri Antti Laakkonen.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Yhdistyksen juuri on perustettu 21.08.1968 nimellä Kajaanin Upseerikerho r.y. Nimi muuttunut 01.07.2010 Kajaanin Varuskuntakerho ry:ksi. Pitkä historia jää taakse.

Kajaanin Varuskuntakerho ry:n puheenjohtajina ovat toimineet Camilla Maunu 2010-2011 ja Ville Heikkilä 2011-2020.

Kajaanin Varuskuntakerho

Ville Heikkilä

Antti Laakkonen (vas.) ja Ville Heikkilä lahjoittivat liivejä päiväkotien hoitajille. Kuvassa Tuula Karjalainen liivi yllään.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä