Kotimaa

Presidenttiehdokas Sari Essayahin mukaan kristillisdemokraattisen aatteen pohja tulee kristillisestä ihmiskäsityksestä. Hän perustelee, miksi kuitenkin halusi estää valtioneuvoston osallistumisen Pride-marssille. Essayah avaa ehdokashaastattelussa myös arvojaan, kuten kantaansa aborttiin. Kuva: Jori Liimatainen

Presidenttiehdokas Essayah mahdollistaisi ydinaseiden kauttakulun Suomen alueella – "Venäjän puolelta tuskin saamme vastausta", hän toteaa kaasuputkitutkinnasta

Presidenttiehdokas, ministeri Sari Essayah (kd.) katsoo, ettei Suomi voi valita Natosta vain itselleen mieluisia asioita. Siksi ydinaseiden kategorista tuontikieltoa pitää tarkastella uudelleen ydinenergialain uudistuksessa. Essayah perustelee, miksi hän vastusti valtioneuvoston osallistumista Pride-kulkueeseen. Lisäksi hän vakuuttaa turkistarhojen pandemiariskin olevan hallinnassa.

Presidenttiehdokas Sari Essayah (kd.) katsoo, että Suomen on osallistuttava puolustusliitto Naton toimintaan mitään ennakkovaraumia esittämättä.

Tämä pitää sisällään myös Naton ydinaseharjoittelun, mikä ei kuitenkaan tarkoita ydinasekoulutusta suomalaisille joukoille.

– Katson että Suomi on näissä muk

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä