Koti-Kajaani

Tavarat vaihtoon viikonloppuna – Kajaanin Nuorkauppakamari järjestää Tavaranvaihtopäivät

Tarpeettomat tavarat voi tuoda viikonloppuna vaihtoon Kajaanin pääkirjastolle.

Tulevana viikonloppuna tavarat vaihtuvat Kajaanin pääkirjastossa, kun Kajaanin Nuorkauppakamari järjestää Tavaranvaihtopäivät. Tavaranvaihtopäivään voi tuoda itselle tarpeettomia tavaroita ja ottaa itselle tarpeellista tavaraa. Ajatus on, että kaapeissa lojuvat tavarat pääsevät käyttöön jonkun muun elämässä.

"Tavaranvaihtopäivät toimii tuo tullessas ja vie mennessäs -periaatteella, mutta mukaansa voi ottaa itselle tarpeetonta tavaraa, vaikka ei toisikaan mitään tilalle", Kestävä Kainuu -projektin projektipäällikkö Mervi Pienimäki Kajaanin Nuorkauppakamarista kertoo tiedotteessa.

Tavaranvaihtopäiville saa tuoda ehjiä, puhtaita ja hyväkuntoisia tavaroita. Vaihdettavaksi voi tuoda esimerkiksi kodin tavaroita, leluja, pelejä ja kirjoja sekä vaatteita. Vaatteiden tuontimäärä on rajattu kymmeneen vaatekappaleeseen per talous tilan rajallisuuden vuoksi. Huonekaluja ei oteta vastaan niiden suuren koon vuoksi.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Tavaranvaihtopäivät ovat käynnissä kirjaston aukioloaikojen mukaisesti, perjantaina kello 10–20 ja lauantaina kello 10–15.

Tavaranvaihtopäivät ovat osa Kajaanin Nuorkauppakamarin Kestävä Kainuu -projektia, joka on käynnissä nyt toista vuotta. Lokakuun ajan on Kajaanin pääkirjaston aulassa esillä myös Kajaanin Nuorkauppakamarin järjestämä kestävän kehityksen näyttely.

Tavaranvaihtopäivien yhteydessä Nuorkauppakamari järjestää yhdessä Kajaanin kaupunginkirjaston kanssa kestävän kehityksen kirjastokahvit, joilla jutellaan kirjoista, joiden teemana on kestävä kehitys. Kirjastokahveja nautiskellaan lauantaina kello 12–14.

Tavaranvaihtopäivät 28.–29.10. Kajaanin pääkirjastossa.

Tavaranvaihtopäivät järjestettiin ensimmäisen kerran heinäkuussa Kajaanin Markkinakadulla. Kuvassa Kestävä Kainuu -projektin projektipäällikkö Mervi Pienimäki.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä