Koti-Kajaani

Dj PYROS saapuu Etelä-Suomesta Sound Factory Bar & Nightclubiin H4RDCORE-tapahtuman pääesiintyjäksi. Kuva: Pyros

Tuntikaupalla hardcorea tarjolla

Neljä dj:tä tarjoaa täydet kuusi tuntia elektronista tanssimusiikkia Sound Factory Bar & Nightclubin H4RDCORE-tapahtumassa. Musiikkia ovat soittamassa kajaanilaista osaamista edustavat dj:t Hallucihate (Henri Hienonen), NiN0 (Nino Kihlström) sekä Sound Factoryn talon oma dj oodeej (Juha-Matti Mykkänen) sekä Etelä-Suomesta vierailevaksi dj:ksi saapuva pääesiintyjä PYROS (Tero Kokkomäki).

PYROS on 2000-luvun alussa soittamaan alkanut dj. Hän on yksi miltei rankimman hardcore-soundin soittajista ja tuottajista. Dj:n setit ovat soineet esimerkiksi Euroopan hardcore-radioissa useamman kerran.

Pyroksen setti tulee olemaan takuulla raaka ja synkkä, olipa sitten kyseessä hard techno tai hardcore -setti. H4RDCORESSA dj soittaa molempia tyylilajeja early hardcore -klassikoita unohtamatta. PYROS tunnetaan myös teknisesti loistavista seteistä ja erinomaisista biisivalinnoista.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Hallucihate ei tunne genrerajoja. Hän soittaa tilanteeseen kuin tilanteeseen sopivaa musiikkia oman mielensä mukaan, mutta hänen juurensa ovat tiukasti kiinni industrial hardcoressa ja drum ‘n’ bassissa. Hallucihate avaa tapahtuman kello 22 alkaen. Luvassa on hardstyleä sekä vanhan liiton gabberia.

Kajaanilaisella dj NiN0lla on vuosia dekkien takana jo täysi-ikäisyyden verran. Vuosiin mahtuu paljon koluttuja klubeja sekä kymmenittäin järjestettyjä tapahtumia, kuten edesmenneen Club96:n Konehuone- ja Kellariklubit sekä useat Sound Factory Bar & Nightclubissa järjestetyt UG-illat.

Oodeej soitti ensimmäisen ison keikkansa vuonna 1995. Uransa alkupuolella tyyli koostui breakbeatista, housesta, trancesta, underground technosta ja hard coresta. Dj oodeej on useiden tyylien fani ja hänen seteistään voi bongata lähes kaikenlaista konemusiikkia, joiden tyylejä yhdistävät hypnoottiset biitit ja vahva underground-viba.

Tapahtumassa kuullaan konemusiikin erilaisia tyylejä keskittyen kuitenkin rankempiin ja tempoltaan nopeisiin Hardcoreen ja Hard Technoon. Lisäksi kuullaan Hard Dancea, Hardstyleä, Industrialia ja UK Hardcorea.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä