Ruoka

Kasviproteiinit ovat tulleet jäädäkseen, ja se kertoo muutoksen nopeudesta – Näillä resepteillä saat halutessasi kasvisruokaan lihan makua

Kasviproteiinituotteiden valikoima kaupoissa on viime vuosina lisääntynyt vauhdikkaasti. Proteiini on useimmiten peräisin pääosin soijapavusta, härkäpavusta, herneestä, kaurasta tai vehnästä. Tuotteita voi käyttää niin kuin lihaa ja monet maistuvatkin lihalle, mutta ovat terveellisempiä ja ympäristölle ystävällisempiä vaihtoehtoja. Herkullisen kasvisruoan salaisuus on makujen monipuolisuus ja umamien kerrostaminen.

Käytännössä minkä tahansa liharuoan tekeminen onnistuu nykyään vain vaihtamalla liha kasviproteiiniin, sillä valmistustavat ovat pitkälti samoja kuin lihan.

Sinänsä tarvetta erillisille resepteille ei oikeastaan edes ole. Kasviproteiinit on kehitetty juuri sen takia, että tuttuja valmistustapoja ja r

Tämä sisältö on vain tilaajille

Haluatko lukea koko artikkelin?

Muut tilausvaihtoehdot

Tilaus jatkuu tarjousjakson (1 kk yht. 1€) jälkeen voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Voit perua tilauksen milloin vain maksetun kauden loppuun.