Koti-Kajaani

Kuuloluuri: Ei kiikkutuolia asuntoon narisemaan!

"Äidit ja isät, neuvottehan lapsianne. Koulun pihalta ei oteta toisten pyöriä ja heitetä niitä ojaan, vaikka pyörät olisikin lukitsematta. Pienelle koulutytölle tuli hyvin paha mieli, kun pyörä varastettiin, mutta onneksi pyörä kuitenkin löytyi. Äidit ja isät ovat vastuussa lapsistaan!" naisääni huomauttaa.

"Kuka ääliö käy laittamassa särkyneitä pullon puolikkaita ja lasin palasia Kehräämöntien ja Keskuskadun liikenneympyrän läheisyydessä oleville pyörätieosuuksille? Paikka vain vaihtuu aina muutaman päivän välein. Juuri mäessä, että pyöräilijä ei ehdi väistää. Roistot kiinni!" soittaja aprikoi.

"Miten Maalaismarkkinoilla autojen parkkeeraus voi vuodesta toiseen olla osalle niin vaikea asia ymmärtää? Parkkeerataan koulun eteen, tienlaitaan, pysäköintikieltoalueelle tukkien toinen kaista. Kun tilaa olisi reilusti ohjeen mukaisesti Heinisuontieltä mentäessä. Osa yrittää väkisin survoa koulun pihaankin", nimimerkki Parkkisakkoja lasiin purnaa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

"Mikäpä sitä källiä on taas niin jurppinu, että piti tuolikin teloa? Näpsäsempä tuosta kuvan poliisille, ja tilaan Motonetistä pari riistakameraa", Mantuba kertoo.

"Kiikkutuoli kuuluu johonkin mökille tai ulos, ei asuntoihin sisälle narisemaan kilometrin päähän. Ulkonakin se narina siis haitaksi olisi jollekin", tuumaa Eurojackpot.

"Erään omakotitalon pihalla penskat hyppii trampoliinilla aamusta iltaan ja noituuvat sekä tappelevat, eikö vanhempia kiinnosta yhtään, miten käyttäytyvät", ihmettelee viestijä.

"K-K 30.8. Reettamaija niin tietävänä, ole hyvä ja mene perehtymään vankila-asioihin uudelleen, voit tiedustella kyllä vankiloistakin, jos et tätä tiennyt. Kaikki luettelemasi asiat eivät olekaan vangeille ilmaisia. Vangit maksavat tietyn summan/kk ylläpidostaan sekä asumisestaan eikä se aina mitään gourmeeta kuule ole, esim. ruoka ja terveydenhuolto. Vaikka ovatkin syystä siellä kuka on, kyllä tuollainen paikkansapitämättömien asioiden kautta ihmisen parjaaminen saisi loppua. Ihmisarvo se heilläkin on", vastaa nimimerkki Faktat kuntoon ennenkuin huutelee.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Lähetä oma luurisi.”

Koti-Kajaani julkaisee Kuuloluureja kerran viikossa verkossa. Verkossa julkaistuja Kuuloluureja ei julkaista uudestaan paperilehdessä. Oman Kuuloluurisi voit soittaa puhelinnumeroon 08 6166909 tai kirjoittaa verkkolomakkeelle.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä