Koti-Kajaani

Kuuloluuri: "Halusi kai tartuttaa koronan", ihmettelee ohikulkija miehen käytöstä

"Olipa sairaan näköistä käytöstä. Nainen istui kerrostalon pihapenkillä. Noin 60-vuotias mies kumartui ihan hänen eteensä. Nainen laittoi kädet kasvoille, mutta nousi penkiltä pois ja lähti kävelemään muualle, niin mies tuli koko ajan perässä. Nainen käveli vaikka mihin suuntaan, niin mies vain seurasi. Nainen jätti penkille tyynyn, jonka päällä istui, niin mies otti oikein kovan pitkän räkälöntin ja sylkäisi sen tyynyn päälle. Halusi kai tartuttaa koronan", ohilkulkijat ihmettelevät.

"Älkää hyvät ihmiset ottako tatuointeja. Aine menee verenkiertoon. Rumia ennen kaikkea. Hyi olkoon, inhottaa katsella. Hyi hyi", soittaja valittaa.

"Te jotka luulette sähköautoa ympäristöystävälliseksi, olette joutuneet aivopesun kohteeksi. Kannattas vilkuilla muuallekin kuin sähköauton "pakoputkeen". Koko auton elinikä sekä "jälkihoito" kuuluu ottaa huomioon. Miksi kuluttajille ei anneta minkäänlaista tietoa sähköauton rakenteesta eikä yhtään kuvaa sen tekniikasta julkisuuteen? Salailun tiellä ollaan. Mitä tapahtuu kolaritilanteessa? Entä autotallissa kun lataillaan? Pieni isku pohjaan jne. Ei nuolaista ennen kuin tipahtaa ja saadaan tietoa", Sähköpula vihjaa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

"Miten voi Suomen Yrittäjissä olla näitä evästeiden = vakoiluohjelman käyttäjiä? Vinkki: asiakas on helppo menettää, mut hommaapa takaisin, ei aivan niin helppoa", Xx tuumii.

"Suomessa metsän ja yleensä maanomistajan oikeudet oman maan käyttöön ovat tarkoin rajatut ja omahyväisten virkamiesten mielivaltaisten päätösten ympäröimiä. Rakennuslupakäytännöt poikkeavat oleellisesti eri paikkakunnilla. Virkamiehen niin sanottu "harkinta" on monta kertaa täysin tuulesta temmattu ja sotii yleisluontoisia suosituksia vastaan. Poikkeamislupa on yksi rahastuskeino jota käytetään sumeilematta hyväksi. Esimerkiksi vesistön "rantavyöhyke/ranta-alue. Veteen piirretty viiva?" nimimerkki Kehityksen jarruja pohtii.

"Kyllä taitaa eräillä olla aineet vähissä, kun luulette että Kuuloluurissa voi tehdä pilaa. Nämähän ovat piloja jo sinänsä nämä Kuuloluuri-soitot, näissä saa aina iloa ja sarkasmia ja huumoria ja kieroutta ja vinoa kulmaa mukaan. Eihän pilasta voi lähteä tekemään pilaa", väitetään puhelimessa.

"Jos tässä Suomenmaassa heitettäs rahan syytäminen erilaisiin kehityshankkeisiin ja tyhjänpäiväisiin höpöhankkeisiin ja keksittyihin tukiaisilla toteutettaviin tyhjän pyörittämiseen projektit ja jatkoprojektit, niin niillä rahoilla voitas oikeasti saada jotakin tähellistä aikaan. Näistä hyötyy vain nuo tyhjänpäiväset höpöttäjät jotka lihottaa ihteäsä viinerikahvilla ja puhuvat lannoituseen kelpaavaa paskaa", Halakoliideri tylyttää.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

"Autonkuljettaja, etkö osaa lukea taloyhtiön parkkimääräyksiä, vai et ymmärrä lukemaasi?" tiedustelee sininen avolava kaara.

"Eräässä ravintolassa ulko-ovella takkini vaadittiin narikkaan, mutta jokaiselta tulijalta narikointia ei vaadittu? Osa maksavista asiakkaista oli toppatakit päällä tilassa ja osa paleli paitasillaan tupakalla?" nimimerkki Outo maku jäi tiedustelee.

Lähetä oma luurisi.

Koti-Kajaani julkaisee Kuuloluureja kerran viikossa verkossa. Verkossa julkaistuja Kuuloluureja ei julkaista uudestaan paperilehdessä. Oman Kuuloluurisi voit soittaa puhelinnumeroon 08 6166909 tai kirjoittaa verkkolomakkeelle .

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä