Koti-Kajaani

Verkkoluurit Kuva: -

Kuuloluuri: "Ihmetyttää nämä jokakeväiset roskienkeruutalkoot“

"Ihmetyttää nämä jokakeväiset roskienkeruutalkoot. Miksi ei tartuta syihin, vaan aina vain seurauksiin. Mielummin kehotettaisiin ottamaan roskaajat kiinni ja vetämään niitä kunnolla turpaan - ihan talkoilla", ehdottaa talkoisiin kyllästynyt.

"Itärajalle rakennettava aita. Onko se suomalaisten yksin maksettava ja rakennettava vai onko EU ja Nato rakentamisporukassa mukana? Kun kerran nyt ollaan Naton ja EU:n kanssa samaa perhettä, niin apua luulisi näiltä tulevan. Luulohan ei ole tiedon väärti", soittaja mietiskelee.

"Kannattaa hyvät nuoret ajatella erilaisia asioita. Kannustan siihen, ajattelu on muutosvoimaa", soittaja kannustaa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Lähetä oma luurisi!“

"Eipä se meikäläinen ole tuota työtä eläessään tehnyt, mutta naisten kanssa olen jonkin verran vehtautunut", soittaja kehaisee.

"Kunnon mies ei itke Suomen voittoa urheilukilpailuissa tai veteraanien laulaessa. Kunnon mies itkee silloin, kun isä on kuollut. Kunnon mies itkee vain aiheesta", väittää soittaja.

"Kyllähän sen nyt jokainen tietää, että keskiluokan miehet ovat naismaisia miehiä ja työläismiehet ovat miehekkäitä miehiä", miesääni kertoo.

"Mitä se nyt sellainen uskollisuus on olevinaan että tuomiokirkossa luetaan flippikirjettä?" miesääni ihmettelee.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Koti-Kajaani julkaisee Kuuloluureja kerran viikossa verkossa. Verkossa julkaistuja Kuuloluureja ei julkaista uudestaan paperilehdessä. Oman Kuuloluurisi voit soittaa puhelinnumeroon 08 6166909 tai kirjoittaa verkkolomakkeelle.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä