Koti-Kajaani

Kuuloluuri: "Korjataanpa tässä nyt yksi asia...”

"Kajaanissa lapsille järjestetään esiopetus sekä oikeat opettajat koululuokille. Täällä sivukylällä ei järjestetä lapsille esiopetusta ja opettajaksi kelpaa siivooja. Onko tämä tasa-arvoa, onko meidän lapset samalla viivalla kaupunkilaisten kanssa?" luurissa hämmästellään.

"Onko se totta, että tuulivoimalat ovat pahimpia ilmastonsaastuttajia. Lavat ja metalliosat jauhavat hienonhienoa hiontapölyä ilmaan ja sieltä kaikkialle. Näkymätöntä pölyä. Mitä se vaikuttaa meihin ihmisiin, eläimiin, kasveihin, vesistöön ja niin edelleen. Saastuttaako se kaiken, vai tuleeko meistä ajan saatossa metallisia ja muovisia ihmeotuksia, joihin ei ajan hammas pysty? Ei pysty virukset, ei tartu taudit, emme maadu. Kehittyykö meistä ikuisia?" soittaja kyselee.

"Korjataanpa tässä nyt yksi asia. Pikkuserkkuni levitti valheellista tietoa minusta aikanaan väittämällä, että olen homoseksuaali. Sanotaan se nyt suoraan, että en todellakaan ole. Tietääkseni olen ollut aina naisten kanssa. Avovaimonikin oli tietääkseni nainen. Ja kaikella kunnioituksella pikkuserkkuani kohtaan, niin hänestä ja hänen ryyppykavereistaan ei olisi edes homoseksuaalit kiinostuneita", luurissa korjaillaan väittämiä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

"Monessa muussakin työpaikassa pitää maksaa autopaikasta, varsinkin lämpötolpasta. Miksi keskussairaalan työntekijöiden pitäisi saada maksuton pysäköinti? Se on ikävää, ettei pysäköintipaikkoja ole tarpeeksi! Ei edes asiakkaille! Miksi ei tehdä enemmän paikoitusalueita, kun tilaa olisi?" kirjoittaja ihmettelee.

"Sinä poloinen Puutavarantiellä. Et ymmärtänyt ideaa. Uudelta sillalta Kuurna-Teppana-risteykseen saakka hiillostit mopotyttöä 3 metrin päässä. Tarkkailin tätä taaempaa, kunnes mopo kääntyi Kuurnaan. Sitten ajattelin muistuttaa sinua turvaväleistä/liikennekäytöksestä ja ajoin 3 metriä takanasi S-Marketille. Vimmattu huitominen alkoi Sinulla, viittilöit taustapeiliin! Pelottiko? Jos jompikumpi kolari olisi sattunut, kuka olisi ollut heikoilla, pelti vai mopoilija?" huomauttaa nimimerkki Komiaholle kiire.

"Olisi se suuri ilo nähdä Ukrainan presidentti Zelenskyi ja Venäjän presidentti Putin kättelemässä rauhallisessa tilanteessa. Voisiko tämä toteutua, jos mahdollisimman moni sitä toivoisi? Toivossa on hyvä elää", soittaja toivoo.

"Marketin takahuone! Älkää viittikö puhua maksavista asiakkaista. Teiltä kun lähtee työntekijä pois ja vaihtaa paikkaa, pikkulinnut laulaa, miten siellä takahuoneessa on puhuttu maksavista asiakkaista. Tarkistakaa toki jatkossakin musta kassi, en ole tullut varkaisiin!" soittaja kertoo.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Lähetä oma luurisi.”

Koti-Kajaani julkaisee Kuuloluureja kerran viikossa verkossa. Verkossa julkaistuja Kuuloluureja ei julkaista uudestaan paperilehdessä. Oman Kuuloluurisi voit soittaa puhelinnumeroon 08 6166909 tai kirjoittaa verkkolomakkeelle.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä