Koti-Kajaani

Kuuloluuri: Politiikkaa, penkkiurheilua ja patologista valehtelua

"Miten länsimaat, jotka ylpeilevät demokraattisten arvojen ja vapauden puolustamisella, muistuttaa enemmän sitä, mitä vastaan se sanoo taistelevansa", Ei mikään nisti tuumailee.

"Miksi ihmiset tyhjäntoimitusurheilua seuraa jotenkin liikaa, kun nuorukaiset tietämättöminä mistään vähäjärkisen näköisinä juoksee tai hiihtää? Sama väki äänestäjien enemmistö, mistä tulee nämä jauhojengiläisetkin päättäjiksi. Kannattavampaa asentaa videokamera ikkunaan, mistä johto tai langattomasti tv-kuvaa, kun ulkona ihmiset kävelee tai juoksee. Nekin tuntemattomia. Läskit istuu heitä tuijottaen tuntikausia", nimimerkki Näin on pukahtaa.

"Siinä kun ruokitte pieneläimiä pullanmuruillanne. Minä heitän samalla mitalla laskisankon parvekkeeltani. Terveisin pulunpaskat parvekkeellani", toteaa Liisa Ihmemaassa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

"Laskekaapa Kainuun sotella johtaja-nimikkeellä olleet. Laskekaa sitten hyvinvointialueella johtaja-nimikkeellä olevat. Vai ei ole johtajat lisääntyneet? Sen jälkeen voitte laskea ko. ryhmien kokonaisansiot. Tulette hämmästymään, saattaa jopa kiehuttaa. Turhaa puhetta, ettei johtajat ole lisääntyneet. Lisäksi, jos kuntalaisten mielikuva ei perustu faktaan (JL), niin silloin on virkamiehen tiedottaminen epäonnistunut (virkamieslaki)", nimimerkki Pysytään vaan faktoissa kertoo.

"Se on ainakin tulevien eduskuntavaalien jälkeen selvää, että kepu ei lähde demareiden kanssa samaan hallitukseen. Sen verran tökerösti on Marin hoitanut välejä kepun suuntaan", nimimerkki Edestään löytävät demarit arvelee.

"Onko sinulla elämässäsi ihminen, jolle jatkuva valehtelu on normi? Terveys ja tunteet, Karita Palomäki, Mistä tunnistat patolokisen valehtelijan. Kannattaa lukea. Hänellä on sairaalloinen halu valehdella ja keksiä sepitettyjä tarinoita. Tyypillisesti tämä liittyy muihin mielenterveysongelmiin, esim. narsistiseen persoonallisuushäiriöön. Heikkoitsetuntoinen henkilö, joka pyrkii luomaan itsestään aivan toisenlaisen kuvan", huomauttelee nimimerkki Aika paljastaa.

"Monessa maassa, kuten Ruotsissa, turve on uusiutuva luonnontuote. Meillä Suomessa se on uusiutumaton. Miten ja miksi näin?" soittaja tiedustelee.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

"Marinin hallituksen toimien takia Suomessa on EU-maiden kalleimmat polttoaineiden hinnat. Näin sitä hoidetaan maaseudun ja maakuntien asioita. Suomalaisilla ei ole enää varaa tämmöiseen hallitukseen. Maaseudun saaminen autioksi on tämän hallituksen tavoite?" Sosiaaliratti kummastelee.

"Tarpeen tullen piipahdan vessassa", puhelimeen myönnetään.

Lähetä oma luurisi.

Koti-Kajaani julkaisee Kuuloluureja kerran viikossa verkossa. Verkossa julkaistuja Kuuloluureja ei julkaista uudestaan paperilehdessä. Oman Kuuloluurisi voit soittaa puhelinnumeroon 08 6166909 tai kirjoittaa verkkolomakkeelle .

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä