Mielipiteet

Lukijan mielipide: Rahat sairaiden hoitoon, ei aluevaltuutetuille

Aluevaltuuston jäsen Jaakko Mikkola (kd.) esitti maanantain (KS 4.4.) lehdessä lopullisesti haudattavaksi hyvinvointialueen aluevaltuuston kokouksessa (15.3.) esityksen valtuutetuille annettavasta tuhansien eurojen edusta valtuustoryhmän sisäisen toiminnan tukemiseen, ja alueen asukkaiden osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksien edistämiseen.

Mikkolan mielestä esitys on epämääräinen ja varat tulisi käyttää ennen kaikkea sairaiden ihmisten hoitoon eikä valtuutetuille itselleen.

Olen ehdottomasti samaa mieltä Mikkolan kanssa. Pelkään pahoin, että esitetty tukisumma olisi ajateltu valtuutetuille käytettäväksi sähköisiin kommunikaattoreihin ja sovelluksiin, jotka mielestäni vain etäännyttävät päätöksenteon ja asioinnin valtuutetuista ja tavallisesta väestöstä, alueen asukkaista.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Aluevaltuutetut, samoin kuin alueen asukkaat, pystyvät kommunikoimaan ja vaikuttamaan erinomaisesti entisillä teknisillä keinoilla ja läsnäolollaan eikä osallistumismahdollisuuksia tule painottaa verkkoyhteyksiin.

Raakel Kovala-Pappila

Kuhmo

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä