Viihde

Sieppaaja vaatii paljastuksia uudessa tv-sarjassa, joka alkaa sunnuntai-iltana

Helsinki-syndrooma

TV1 klo 21.05 ja Yle Areena

*** Tukholma-syndroomalla viitataan psykologiseen tilaan, jossa kaapattu henkilö jotenkin kiintyy kaappaajaansa. Panttivanki-tilanne iskee päälle myös käsikirjoittaja Miikko Oikkosen ja ohjaaja Juuso Syrjän jännitysdraamassa. Molemmat kuuluivat Sorjosentekijävoimiin, ja miesten kuskaamana jännäridraamana myösHelsinki-syndroomaainakin alkaa. Peter Franzén esittää perheenisää ja yrittäjää Elias Karoa.

Tämä linnoittautuu räjähteineen Helsingin Sanomien toimitukseen ja pakottaa ryhmän toimittajia paljastamaan, kuinka pankinjohtaja ja tuomari suistivat hänen perheensä tuhoon jo 1990-luvun lamassa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Helsinki-syndrooma muistuttaa aiheellisesti ihmisistä, jotka ovat kohtuuttoman raskaasti joutuneet maksamaan kriisien hintaa.

Takaumiin tämän tästä loikkiva kerronta kerää kuitenkin jännitystä laimeasti. Mukana ovat Oona Airola ja Taneli Mäkelä .

Paluu

Hero klo 17.00

*** Kipuilevia nuoria usein tulkinnut Lucas Hedges esittää isänsä Peterin kirpeässä draamassa Beniä, jota menneisyys addiktina pitää otteessaan. Julia Roberts sinnittelee äitinä. (USA 2018)

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Journeyman

TV2 klo 21.00

*** Päähän kohdistuvat iskut on aina syytä ottaa vakavasti, mutta kuinka semmoisia voi välttää nyrkkeilykehässä, jossa niitä nimenomaan tavoitellaan? Vuosikausien takomisen jälkeen jokin murtuu myös Matty Burtonissa.

Paddy Considne esittää keskisarjan mestaria, joka menettää paitsi puhe- ja liikuntakyvyn, myös elämänhalun. Pitkä ja lopputulokseltaan epävarma kuntoutusjakso on kumminkin edessä. Se ei koettele ainoastaan Mattya, vaan koko hänen perhettään. Jodie Whittaker on kovilla vaimo Emmana. Considne vastasi itse käsikirjoituksesta, ja tuttu yhdistelmä härkäpäisyyttä ja herkkyyttä puskee eteenpäin tätäkin kamppailua. (Britannia 2017)

Pekka Eronen

Omistautunut perheenisä Elias Karo (Peter Franzén) kaappaa poikkeusajan jälkimainingeissa neljä toimittajaa paljastaakseen, miten pankki vei hänen perheeltään 90-luvulla omaisuuden.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä