Viihde

Televisiossa perjantaina: Tuhdin Tapsan majatalo yllättelee positiivisesti

DikDek: Majatalo Outolempi

MTV3 klo 21.30

*** Juha Vuorisen Dik Dek-sarjan kirjoissa parodioidaan dekkarikirjallisuuden kliseitä yksityisetsivä Tapsa Mäkilän ja parisuhteensa Annan kyydissä. Rike Jokela ohjasi hahmoihin perustuvan komediasarjan, jonka parista ensimmäisestä minuutista voisi luulla, että sama meno jatkuu. Tapsa ( Hannu-Pekka Björkman ) ja Anna ( Malla Malmivaara ) ovat diilerin jäljillä, mutta päätyvätkin ostamaan nuhjuisen hotellin.

Niin sarja käännähtää muunnelmaksi brittiklassikostaPitkän Jussin majatalo (Fawlty Towers) . Jos katsoja ei siitä närkästy, yllättelee jatko silloin tällöin positiivisesti. Portsari Jarkko Lahti ja haamu Max Ovaska täydentävät hilpeän vakioporukan, ja vierailijoiden kanssa päästään välillä riehakkaaseen vetoon. Varsinkin Tommi Korpelan ja Janne Reinikaisen Händikäppers-duo koettelee naurulihaksia kuutosjaksossa. Harmi, ettei teatterimaista sarjaa toteutettu studioyleisön edessä. (Suomi 2021)

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Happy Death Day 2U

Kutonen klo 21.00

*** Jessica Rothe on parasta myös kauhuhitin jatko-osassa. Jälleen elämän ja kuoleman karuselli pyörittää nuorta Treetä. (Japani/USA 2019)

Psyko

Yle Teema & Fem klo 22.20

***** Varoitus: tämä arvio sisältää juonipaljastuksia – mikäli joku nyt ihan oikeasti ei tiedä, mitä Alfred Hitchcockin kuuluisimmassa elokuvassa tapahtuu. Janet Leigh oli musikaalien ja sifonginkeveiden komedioiden tähti, joten vuoden 1960 yleisö ei tosiaankaan osannut odottaa, että jännityksen mestari laittoi tämän heittämään verisesti henkensä jo ennen elokuvan puolta väliä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Sihteeri Marion Crane varastaa pomonsa rahat ja päätyy kaatosateessa valitsemaan väärän motellin. Sitä isännöi mies nimeltä Norman Bates. Roolissa on toinen aikansa yleisönmielikki Anthony Perkins , josta Yle Teema esittää huomenna kiehtovan henkilökuvan. (USA 1960)

Pekka Eronen

Tapsa (Hannu-Pekka Björkman) on luvannut Annalle (Malla Malmivaara) jättää etsivänhommat majataloloman ajaksi.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä