Paikallisuutiset

Tiistaina todettiin Kainuussa jälleen kolme uutta koronatapausta – Linnanvirta-tapahtumaan tulee rokotuspiste, jonne pääsee ilman ajanvarausta

Koronavirukselle on ollut mahdollisuus altistua perjantaina Vuokatissa Amarillo-ravintolassa kello 17.30-18.00 sekä Katinkullan kylpylässä kello 18.00-20.30. Oireisten tulee hakeutua testiin.

Kainuussa todettiin tiistaina 10. elokuuta kolme uutta koronatapausta. Määrä on sama, joka todettiin myös maanantaina.

Tartunnan saaneista kaikki ovat olleet jo karanteenissa altistumisen vuoksi. Uusia karanteeneja on määrätty 10 kappaletta.

Kainuun ilmaantuvuus on nyt 105,6 tapausta 100 000:ta kohti 14 vuorokaudessa. Koko Kainuu on edelleen koronan kiihtymisvaiheessa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Koronavirukselle on ollut mahdollisuus altistua perjantaina 6.8.21 Vuokatissa Amarill- ravintolassa kello 17.30-18.00 sekä Katinkullan kylpylässä kello 18.00-20.30. Oireiden ilmaantuessa suositellaan hakeutumista koronatestiin.

Rokotuspiste Linnanvirta-tapahtumassa

Kainuun sote tuo Linnanvirta-tapahtumaan 20.-22.8. perjantaista sunnuntaihin PopUp-rokotuspisteen, jossa voi käydä ottamassa koronarokotteen aikaa varaamatta. Rokotuspaikkana on ensihoidon ambulanssi.

Rokotuspisteen tarkemmasta paikasta ja aikataulusta tiedotetaan erikseen.

Kainuun koronatapaukset ovat tällä hetkellä pääosin alle 30-vuotiailla, joiden rokotekattavuus on vielä verrattain heikko.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kainuun soten mukaan avattavalla rokotuspisteellä pyritään tekemään ensimmäisen rokotuksen ottamisesta helppoa. Rokotteet ovat maksuttomia ja sen saamiseksi tulee osoittaa henkilöllisyytensä.

Onko sinulla kysymyksiä koronatilanteesta? Nopeasti heikentynyt epidemiatilanne herättää monenlaisia kysymyksiä ja tunteita sekä epätietoisuutta.

Vastauksia kuntalaisten usein esitettyihin kysymyksiin on koottu verkkosivuille sote.kainuu.fi/koronainfo.

Ikäihmisten koronarokotukset jatkuvat. Ajan varaaminen on paras tehdä omasoten kautta.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä