Ihmiset

Yhdessä: Kaksoisura Kajaanissa – Kajaanin urheilukampus tarjoaa laadukasta valmennusta, loistavat puitteet ja kannustavan ilmapiirin 

Kaksoisura vaatii sitoutuneisuutta ja kykyä rytmittää oma arki, mutta antaa mahdollisuuden keskittyä sekä urheilu- että opiskelu-uraan täysipainoisesti.

Ulkona ei ole kovin tyypillinen kainuulainen tammikuun keli: märkää, loskaista ja sateista. Helposti mielikin harmaantuu tällaisella säällä. Kajaanin Pallohallin ilmalukko-pyöröovista kulkiessa tuntuu, kuin astuisi ihan eri maailmaan. Sään harmaannuttama mieli kirkastuu välittömästi nähdessä, miten hyvällä ja positiivisella asenteella ja toisiaan tukien akatemiaurheilijat suorittavat harjoitustaan.

Kajaanin urheilukampuksen akatemiavalmennuksesta vastaavat paikalliset urheiluseurat ja tanssikoulu sekä niissä toimivat ammattivalmentajat ja tanssinopettajat. Kajaanin Hakan päävalmentaja sekä Kajaanin urheilukampuksen akatemian lajivalmennuksesta vastaava Karri Hentilä saa tänään olla treeneissä hieman erilaisessa roolissa seuraten silmä kovana liikunnanohjaajaopiskelijoiden suunnittelemaa ja toteuttamaa lajivalmennusta.

Katso videolta tunnelmia Kajaanin urheilukampuksen jalkapalloakatemian harjoituksista:

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Tuoreimmat

Kaupallinen yhteistyö