Ihmiset

Johtaja Matti Rautkivi syö nykyään kolme kertaa päivässä: aamiaisen, lounaan ja päivällisen. Yrityskampuksen ravintolassa on hyvä salaattipöytä. – Iltakuuden jälkeen en laita suuhun muuta kuin hammasharjan, Rautkivi sanoo. Kuva: Timo Korhonen

Matti Rautkivi lopetti lihan syömisen – Vaikutus työssä suoriutumiseen näkyi parissa viikossa

Mielenterveysperusteisilla poissaoloilla on yhteys johtamiseen. Mehiläisen työelämätutkimuksen mukaan jopa kaksi kolmesta johtajasta pitää heihin kohdistuvia odotuksia kohtuuttomina. Kaksi johtajaa kertoo, miten he selviävät työpaineista.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kaksi vuotta sitten johtaja Matti Rautkivi, 43, muutti ruokavalionsa totaalisesti.

Hän kertoo olleensa se tyypillinen diplomi-insinöörimies, joka rakastaa lihaa. Neljänkymmenen vuoden ajan hän laittoi suuhunsa ihan mitä sattuu. Sitten hän päätti kokeilla, miltä kasvisruokavalio tuntuisi.

– Aloituksen

Kommentoi  (0) Ilmoita asiavirheestä