Koti-Kajaani

Kuuloluuri: Kahvit, pullat ja mansikat herättävät tyytymättömyyttä

"Demareiden vaalilupaus vappusatasesta jää näköjään heillä toteuttamatta. Turha on heidän jatkossa mitään vaalien alla lupailla, kun ei heillä ole tarkoitustakaan edes yrittää toteuttaa vaalilupauksiaan", SappuVatanen tuhahtaa.

"Aika moni on laittanut tänä päivänä valvontakamerat tuonne tienvarteen, mistä saa reaaliaikaista tietoa", miesääni on huomannut.

"Prisman noutopihasta tuleva tie on vaarallinen. Autot ajaa pysähtymättä suojatien yli. Kolmio tai stop-merkki olisi paikallaan", ehdottaa nimimerkki Melkein auton alle jäänyt.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

"Kainuun sote on kaikessa viisaudessanne päättänyt, että potilailta ylijääneitä pullia ei saa hoitohenkilökunta syödä, vaan ne tulee heittää roskiin. Onkohan ollut isokin kokous? Kokouspalkkio? Olisi ollut pieni kädenojennus lisäämään henkilökunnan tyytyväisyyttä. Ja mikä parasta, ei maksaisi mitään!" päivittelee Sivusta seurannut.

"Vaikka jonkun mielestä koulunkäynti on vain tyhmiä varten, niin hyvin harvassa ovat ne, jotka pystyvät itsekseen kouluttautumaan ja omaksumaan sivistystä. Luuloja tällaisesta taidosta on turhan monella sellaisellakin, jotka eivät opi asioita edes koulussa", julistaa Valitettava totuus.

"Raatihuoneentorille kaupunki on tuonut kauniit kukkatorni-istutukset. Ne toimivat hyvin suojana janoisille ihmisille, jotka istuvat penkillä ja sitten saavat pissata lorottaa kukkien suojassa ihan rauhassa asfaltille. Ehdottaisin, laittakaa niin sanottu pissaränni johonkin nurkkaukseen, niin nesteet ei jää sinne asfaltille ja menee ehkä hyötykäyttöön", nimimerkki Ilmasta katselija ylhäältä kerrostalosta havainnoi.

"Kyllähän se on jotenkin nurinkurista, että pitäisi saada vapaasti huumeet laillistaa ja automaattipelien pelaaminen ja tupakointi pitäisi kieltää. Ei mitään järkeä, pikkupaheita kaksi!" miesääni arvioi.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

"Kun kauniina lämpimänä kesäpäivänä näkee pihatiellä raamikkaan miehen kokonaisuudessaan vain pienen pienet punaiset pikkypöksyt, ilmeisesti uimahousut, jalassaan kävelemässä matkalla jonnekin, ilmeisesti uimaan, niin mitä voi muuta tehdä kuin ihaillen katsoa näkymää; miestä runsaasti vain pienen pienet pöksyt peittona ja rohkeasti yleisellä paikalla kaiken kansan katseiden kohteena", naisääni ihailee.

"Nuori ihminen, voisitko odottaa rapussa hetken, kun ensimmäisen kerroksen vanhus koettaa saada kauppakassinsa kannettua kotiinsa, tai vanhus rollaattorilla on tielläsi postilaatikkorivillä, kun haluat katsoa oman laatikkosi auton ikkunasta kurkottaen? Muutama ystävällinen sana sinulta saattaa olla vanhuksen päivän ainut juttelutuokio", nimimerkki Mihin on unohtunut inhimillisyys pyytää.

"Luulisi marjakauppiaalla olevan vastuu ja kunnianhimo myymästään tuotteista. Myydään marjoja tuoreena, vasta poimittuna. Hämäyksenä tuoreet marjat laatikon päällä, pohjalla skeidaa. Millään muotoa en saanut rahoja takaisin, vaan piti pitää paskamansikat. En ikinä ajattele edes ostavani kyseiseltä torikauppiaalta koskaan yhtään mitään", nimimerkki Paskamansikat purnaa.

"Kahvi jää ostamatta, jos puolen kilon paketin hinta on 5 euroa. Pienpaahtimojen älyttömän hintaisia erikoiskahveja varmaan joku ostaa, mutta Kainuussa tuskin menevät kaupaksi, korkeintaan turistit ostaa", viestijä purnaa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Lähetä oma luurisi.

Koti-Kajaani julkaisee Kuuloluureja kerran viikossa verkossa. Verkossa julkaistuja Kuuloluureja ei julkaista uudestaan paperilehdessä. Oman Kuuloluurisi voit soittaa puhelinnumeroon 08 6166909 tai kirjoittaa verkkolomakkeelle .

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä