Viihde

Televisiossa tänään: Yksi syö, toinen huhkii tiistai-illan brittiohjelmassa, jota on syytetty syömishäiriöiden lietsonnasta

Ravintola joka polttaa kaloreita

*** Mainiossa stand up -sketsissään (löytyy Youtubesta) Ismo Leikola ihmettelee kalorien polttoa – sitä, että jos haluaa kuluttaa kehostaan kymmenen sekunnin syömiset, pitää treenata seitsemän tuntia ankarasti. Huumorimies vähän liioittelee, mutta jotain yhtä epätoivoista muistan itsekin lukeneeni. Uteliaat britit laittoivat kokeeksi pystyyn ravintolan, jossa kuntoilijat yrittävät polttaa salilla kaiken, mitä porukat pöytien ääressä syövät. Hiilareiden laskijat hätkähtävät tietysti jo siitä, että ohjelmassa lasketaan vain kaloreita. Yleislääkäri ja kuntosali-intoilija Zoe Williams muistaa sentään peruselintoiminnot, geenit ja mikrobien vaikutukset. Miettimisen aihetta saadaan, mutta toivon mukaan terveys edellä. Briteissä ohjelmaa on syytetty syömishäiriöiden lietsonnasta. (Britannia 2020)

Empire State

** Sunnuntaina Chris Hemsworth seilasi isolla purjelaivalla läpi tyrskyjen elokuvassa Kamppailu merta vastaan. Tänään pikkuveli Liam köröttelee rahankuljetusautolla. Dito Montielin tosipohjainen ryöstöjännäri on vaatimattomampi muutenkin. (USA 2013)

Riisuminen

*** Renny Harlinilla ei tuoreessa elämäkerrassaan ole hyviä muistoja ohjaaja Lauri Törhösen opetusmetodeista Taideteollisessa korkeakoulussa. Dynaaminen action onkin kaukana Raija Orasen näytelmään pohjautuvasta tilitysdraamasta. Ministeri törmää hotellin portaissa entiseen heilaansa. Sitten mennään sviittiin, lakanoiden väliin ja iholle – ja tuskinpa omilla rahoilla. Erkki Saarela ja Eeva Eloranta ottavat kohtalaisen luontevasti nuttua niskastaan. Keskustelussakin on särmää, vaikka kahden entisen vasemmistolaisen tilityksestä haiskahtaakin laskuhumalan henki. Teemat henkilökohtaisista petoksista eivät ole isommin vanhenneet. (Suomi 1986)

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Pekka Eronen

kriitikko

TV1 klo 19.00

Hero klo 21.00

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Yle Teema & Fem klo 21.55

Brittiravintolan kulissien takana järjestettävässä kokeessa ryhmä kuntoilijoita polttaa saman kalorimäärän kuin ravintolavieraat syövät. Kuvassa hovimestari Fred Sirieix ja kuntoileva lääkäri Zoe Williams.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä