Mielipiteet

Mielipide: Poliitikot salailevat, kaikki eivät pääse mukaan

Poliitikot eivät enää osaa linjata, ellei viranhaltija ja asiantuntijat ole selittämässä, mitä he haluavat! Kokonaisuuksien hoitaminen hautautuu tyhjiin puheisiin.

Hyvinvoivat poliitikot kehuvat saavutuksiaan, vertailevat miten Euroopassa ja maailmalle kansalaisilla menee. Kertovat tietenkin asioiden paranevan, viranhaltijoiden määrää kasvattamalla.

Toivottavasti maahan saadaan hallitus, joka mahdollistaa yhteiskunnan kehitykseen aktiivisuutta lisäävillä vaihtoehdoilla. Hyvinvointi Suomessa on jo vuosikymmeniä, pienituloiset odotelleet leipäjonoissa armopaloja.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Heille poliitikot ovat kääntäneet selkänsä ajaessaan verohelpotetulla sähköautollaan leipäjonojen ohi.

Olen saanut viestejä ympäri Suomea heikentyneestä ilmapiiristä, eikä Kajaani ole tässä kohden poikkeus.

Avoimuus politiikassa on ehdoton edellytys, uskottavuuden näkökulmasta. Ikäsyrjintä on selviö, asiaa peitellään muun maassa säännöillä.

Itsekin olen saanut ikäsyrjintää kokea. Asia puhutaan vaalikentillä, mutta käytännön päätöksen teossa, asia on sivu osassa. Ikärasismin korjaamiseen on todella pitkä matka.

Kesän 2017 Perussuomalaisten puoluekokouksen jälkeen, ovat piirit ja paikallisyhdistykset ikävällä tavalla vaikuttaneet avoimuuteen. Olen saanut viestejä ympäri Suomea heikentyneestä ilmapiiristä, eikä Kajaani ole tässä kohden poikkeus.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Omana puheenjohtaja-aikanani olivat tiedotusvälineiden edustajat aina tervetulleita perussuomalaisten piiri- ja paikallisyhdistyksen syys- ja kevätkokouksiin. Kuka tahansa kansalainen oli tervetullut seuraamaan avointa demokraattista päätöksentekoa. Nykyisin avoimuutta on voimakkaasti rajoitettu.

Mutta esimerkkinä Kajaanin poliittinen johto: on täysin hiljaa ja näkymätön kansalaisiin päin.

Tämän ajan kuntapoliitikkojen toiminta on heikkoa yhteiskunnallista vaikuttamista. Kaikkia ei todellakaan oteta mukaan, eikä olla pitämässä mukana. Ei siis etsitä vaihtoehtoja yhteiskunnan muutokselle.

Ikävä kyllä urheiluseurat vähenevät ja toiminta hiipuu. Suuri määrä lapsista sekä nuorista jää ohjatusta harrastustoiminnasta ulkokehälle. Osa heistä viettää kasvavassa määrin vapaa-aikaa kaduilla. Radikalisoituminen, jengitoiminta ja tappelut ovat vain ajan kysymys useassa kaupungissa kautta maan.

Poliitikoilla riittää henkilökohtaisesti aktiivisuutta. Niinpä ollaan ehdolla lähes kaikissa vaaleissa, omaa urakehitystä edistäen.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Mutta esimerkkinä Kajaanin poliittinen johto: on täysin hiljaa ja näkymätön kansalaisiin päin. Sisäpiirikeskustelut ei lisää äänestysaktiivisuutta!

Kajaani

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä