Sitrushedelmistä syntyvät talven värikkäimmät salaatit – tässä reseptit kolmeen mehevään C-vitamiinipommiin, jotka sisältävät yllätysmakuja
Julkaistu: 12.1.2023 klo 6:31Sitrushedelmien sesongin osuminen keskelle Suomen pimeintä talvea on kaikin puolin täydellinen ajoitus. Vitamiineja täynnä olevat raikkaat sitrukset tuovat kaivattua väriä talviseen ruokapöytään.
Kainuun Sanomat
Vilja Pursiainen
Sitrushedelmät tunnetaan korkeasta C-vitamiinipitoisuudestaan. Sen lisäksi niissä on paljon kalsiumia, kaliumia ja kuituja.
C-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini, joka suojaa elimistöä hapettumiselta. Jo kaksi appelsiinia kattaa päivittäisen C-vitamiinin tarpeen.
…
Tämä sisältö on vain tilaajille
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tutustumistilaus päättyy automaattisesti. Tilaus sisältää verkon maksulliset sisällöt ja digitaalisen näköislehden.