Tee salaatinkastike mummon tai New Yorkin suosikkiravintolan tapaan – Julkkiskokki kehottaa kokeilemaan hapokasta kastiketta myös pihvin tai kalan kanssa
Julkaistu: 29.7.2021 klo 6:30Valmista lämpimänä kesäpäivänä raikkaita salaatteja, joissa kastike ei jää sivuosaan. Yhdistele eri salaattilajikkeita, kuten mietoa tammenlehtisalaattia ja pähkinäistä vuonankaalia. Runsaampi salaatti syntyy grillissä käytetyistä hävikkikasviksista.
Kesäiseen salaattiin tarvitaan reilu kourallinen rapeaa vihersalaattia syöjää kohden, mieluiten avomaalla kasvanutta romainea. Joukkoon lisätään hieman pippurista friseesalaattia terävöittämään kokonaisuutta.
Sitten tulee tärkein: täydellisen hapokas vinegretti, jonka äärellä…
Tämä sisältö on vain tilaajille
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tutustumistilaus päättyy automaattisesti. Tilaus sisältää verkon maksulliset sisällöt ja digitaalisen näköislehden.