Urakointia ruokapalkalla – kevään ja alkukesän talkooporukoille maistuvat lohikeitto, peruna-jauhelihavuoka ja mustikkapiirakka
Julkaistu: 5.5.2022 klo 12:51Lumen alta kuoriutuneet pihat, telineille nostetut veneet ja talviunestaan heräilevät kesämökit vaativat keväisin huoltotoimenpiteitä. Hommat sujuvat rivakammin ja hauskemmin, kun käsipareja on monta. On reilua huoltaa myös apujoukkoja ja kiittää heitä kunnon ruokapalkalla.
Yhden astian ruoat, kuten keitot, padat ja laatikot, ovat käteviä talkoissa. Ne odottelevat tarvittaessa mukisematta, että laituri on saatu paikoilleen tai seinä maalattua. Jos tarpeeksi isoa valmistusastiaa ei löydy kaapista, jaa resepti ja raaka-aineet kahteen erään.
Säädä muutenkin…
Tämä sisältö on vain tilaajille
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tutustumistilaus päättyy automaattisesti. Tilaus sisältää verkon maksulliset sisällöt ja digitaalisen näköislehden.