Nämä kodinkoneet helpottavat arkeasi oikeasti

Kodinkoneet, joiden käyttö ei vaadi aikaa tai vaivaa, ovat todellisia arjen helpottajia. Satsaa näihin kolmeen kodinkoneeseen, niin kotitöihin kuluu aiempaa vähemmän aikaa!

Anna robotin imuroida puolestasi

Pölynimuri on harvemmin eniten toivottujen kodinkoneiden joukossa, mutta sen sijaan robotti-imurista haaveilevat monet. Robotti-imuri hoitaa imuroinnin puolestasi, jolloin aikaa ja energiaa säästyy muuhun.

Näppärä robotti-imuri voi siivota lattiat automaattisesti asetetun aikataulun mukaisesti. Voit esimerkiksi ohjelmoida sen siivoamaan kotisi joka päivä tiettyyn aikaan, jolloin lattiat pysyvät puhtaina ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään. Pienten roskien, pölyn ja karvojen poistaminen päivittäin estää niiden kertymisen suuremmaksi sotkuksi.

Robotti-imuri pääsee helposti vaikeisiin paikkoihin, kuten sängyn alle ja muihin ahtaisiin tiloihin, joissa perinteinen imuri olisi hankala käyttää. Useimmat robotti-imurit on varustettu älykkäillä sensoreilla, joiden avulla ne voivat havaita esteet ja väistää ne. Lisäksi ne voivat tunnistaa erilaiset lattiapinnat ja säätää imutehoa niiden mukaan.

Useimmat robotti-imurit palaavat automaattisesti latauspisteeseensä imuroinnin jälkeen ja latautuvat itsestään, joten sinun ei tarvitse huolehtia niiden akun lataamisesta. Robotti-imurin akku kestää täyteen ladattuna noin 1–4 tuntia riippuen mallista.

Monissa robotti-imureissa on mukana myös pesutoiminto ja automaattinen pölysäiliön tyhjennys. Näillä ominaisuuksilla varustettuja robotti-imureita on Hobbyhall.fi-verkkokaupan valikoimassa muun muassa Xiaomi-, Ecovacs- ja Roborock-merkeillä.

Unohda pyykkien ripustaminen

Kuivausrumpu helpottaa arkea merkittävästi, sillä se kuivattaa pyykit nopeasti, eikä sinulla kulu aikaa pyykkien ripustamiseen. Voit pukea vaatteet päälle tai laittaa lakanat sänkyyn heti, kun kuivausrummun ohjelma on loppunut.

Kuivausrumpu auttaa säästämään tilaa kodissasi, koska sinun ei tarvitse ripustaa pyykkejä kuivumaan pyykkinarulle. Kuivausrumpu on omakotitalossakin kätevä talvella tai sateisella säällä, kun pyykkien kuivaaminen ulkoilmassa ei ole mahdollista.

Kuivausrumpua on helppo käyttää, ja useimmat kuivausrummut tarjoavat erilaisia kuivausohjelmia eri tekstiileille. Voit valita sopivan ohjelman vaatteiden materiaalin ja kuivaustarpeen mukaan. Monissa kuivausrummuissa on myös hellävaraisia ohjelmia, jotka vähentävät rypistymistä vaatteissa. Vaatteet tulevat ulos rummusta vähemmän ryppyisinä, mikä säästää aikaa ja vaivaa silittämisestä.

Useimmat nykyaikaiset kuivausrummut on suunniteltu energiatehokkaiksi, jolloin ne kuluttavat todella vähän sähköä. Monissa kuivausrummuissa on älykkäitä ominaisuuksia, kuten kosteusanturit, jotka mittaavat pyykin kosteustason ja säätävät kuivausaikaa tarpeen mukaan. Tämä auttaa välttämään pyykkien ylikuivumista ja säästämään energiaa.

Hobbyhall.fi-verkkokaupasta löydät energiatehokkaat kuivausrummut monilta laadukkailta merkeiltä. Jos kodissasi tai loma-asunnossasi ei ole tilaa kuivausrummulle, voit säästää aikaa pyykkien ripustamisesta hankkimalla pesukoneen, jossa on kuivausominaisuus. Tällaisia pyykinpesukoneita on esimerkiksi AEG-, Electrolux- ja Hoover-merkeillä.

Säästä aikaa ruoanlaitossa

Jos teet usein ruokaa ja käytät kokkailuihin tuoreita raaka-aineita, monitoimikone helpottaa arkeasi huomattavasti. Monitoimikone tekee puolestasi monia työvaiheita, jotka muuten vaatisivat paljon aikaa ja vaivaa käsin tehtynä.

Monitoimikoneella voit suorittaa useita erilaisia tehtäviä, kuten pilkkomisen, sekoittamisen, vaivaamisen, jauhamisen ja viipaloinnin. Jos sinulla on laadukas ja käytännöllisillä lisäosilla varustettu monitoimikone keittiössäsi, et tarvitse montaa erillistä laitetta. Säästät näin myös tilaa keittiössä.

Voit käyttää monitoimikonetta erilaisten ruokien, kuten keittojen, kastikkeiden, tahnojen, leivonnaisten ja jopa jäätelön valmistamiseen. Monitoimikoneen avulla voit kokeilla erilaisia reseptejä ja valmistaa monipuolista ruokaa helposti ja nopeasti.

Monitoimikoneissa on yleensä erilaisia asetuksia eri tehtäviä varten. Monitoimikoneen mukana tulee usein lisäosia, kuten erilaisia teriä ja vispilöitä eri tarkoituksiin. Hobbyhall.fi-verkkokaupasta voit tilata monipuolisen monitoimikoneen esimerkiksi Sencor- tai Kenwood-merkiltä (selaa hyödyllisiä erikoistarjouksia täällä).

Koska voit tehdä monenlaisia ruokia itse alusta alkaen, voit säästää rahaa ruokaostoksista. Lisäksi monitoimikoneen avulla voit hyödyntää ruoantähteet ja valmistaa niistä esimerkiksi herkullisen sosekeiton.